Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και μετά το τέλος της αναμέτρησης του Καυτανζογλείου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, αφού ο στόχος της ανόδου για τον Ηρακλή αποτελεί πλέον... παρελθόν.
Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, ενώ τόνισε πως ο στόχος δεν επετεύχθη λόγω κρίσιμων λαθών που έγιναν στην αρχή της περιόδου.


«Για ακόμη μία φορά δυστυχώς με μία ευκαιρία ο αντίπαλος σκόραρε. Δυστυχώς ότι λάθος κάνουμε το πληρώνουμε. Βγάλαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μία τεράστια προσπάθεια. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς σε λεπτομέρειες και βρεθήκαμε να παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Και εγώ και οι παίκτες κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει πίκρα, δεν μπορούμε όμως να γυρίσουμε πίσω και να πούμε αν το ένα και αν το άλλο. Δυστυχώς ακόμη μία χαμένη χρονιά. 
Σίγουρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα για να χτιστεί μία ομάδα που επιτέλους θα πάρει την άνοδο. Ζητούμε συγγνώμη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στον κόσμο. Εγώ αισθάνομαι πως έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα και τους παίκτες» τοποθετήθηκε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή, ενώ στη συνέχεια απάντησε  για τους λόγους που χάθηκε η άνοδος.

«Είναι εύκολο να πω πράγματα ίσως όμως τα παρεξηγήσουν κάποιοι. Το “χτίσιμο” της ομάδας το βάθος της ομάδας. Θα μπορούσε να ενισχυθεί τον Ιανουάριο. Με δύο τρεις παίκτες θα μπορούσαμε να έχουμε λύσεις. Είναι πράγματα που τα ξέρουμε αλλά όπως είπα πίστευα και πιστεύω στο ρόστερ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα χάσαμε έναν παίκτη τον Ονουάτσι μετά είχαμε τον τραυματία Τάι και Μπάμπα» ο τεχνικός του Ηρακλή.

«ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ»


Όσον αφορά στο τι σκέφτεται σχετικά με το μέλλον του, είπε: «Είναι νωρίς. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Για μένα είναι μεγάλη τιμή να είμαι στον Ηρακλή. Σίγουρα αν είναι να μείνω θέλω να χτίσω ομάδα για πρωταθλητισμό με παίκτες νικητές για να μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Αλλά είναι νωρίς. Μακάρι να βρει η ομάδα τον δρόμο της και μετά τα άλλα θα τα δούμε».