Σε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο προέβη ο συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, Γιώτης Σταματόπουλος.

«Θα θέλαμε πάρα πολύ να κρατήσουμε το στοιχείο ότι εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας - πιστεύω - με τον καλύτερο τρόπο, μετά από αρκετά προβλήματα που είχαμε ήμασταν καλοί στον τομέα της κυκλοφορία της μπάλας, της κατοχής. Πρέπει να μπούμε καλύτερα στην αρχή σ' αυτό το παιχνίδι της Κυριακής, καλύτερα από το προηγούμενο. Είναι ένας αντίπαλος που έχει ποιότητα, το ξέρουμε, καταφέραμε βάλαμε τρία γκολ. Σίγουρα θα πάμε κι εκεί να παίξουμε για τη νίκη, γιατί στην ουσία μετά την τιμωρία ήμασταν και είμαστε ακόμα με την πλάτη στον τοίχο. Θέλουμε μόνο νίκες για να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας» τόνισε αρχικά ο συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη ενώ στη συνέχεια απάντησε και σε ερωτήσεις.

Προχωρώντας στα πλέι οφ η κόπωση αποκτά μεγαλύτερο ρόλο στην εξέλιξη της διοργάνωσης. Πως την αντιμετωπίζετε σ' επίπεδο διαχείρισης; 
«Κι εμείς - σίγουρα - θέλουμε οι παίκτες να είναι πάντα 'φρέσκοι' και στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρξαν κάποιες αλλαγές. Θα κάτσουμε ν' αναλύσουμε καλά το παιχνίδι, να δούμε και σε τί κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, γιατί πολλές φορές ξέρετε κι οι πολλές αλλαγές δεν κάνουν καλό στην ομάδα. Θα το σκεφτούμε με την ησυχία μας, θ' αναλύσουμε το παιχνίδι κι εύχομαι να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές».

Πλέον, με δεδομένο πως οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, πού μπορεί να κριθεί ένας αγώνας σαν κι αυτόν;

«Εντάξει, πιστεύω πως κρίνεται στις λεπτομέρειες. Βλέπετε ότι η ομάδα με τα λιγότερα λάθη σ' αυτό το επίπεδο παίρνει το αποτέλεσμα. Και λίγη τύχη, όπως το είχαμε αναφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια για να κάνουμε το τρίποντο μας έλλειπε και λίγο η τύχη, τελευταία την είχαμε κι ελπίζω να παραμείνει μαζί μας σε συνδυασμό με τα στοιχεία της θέλησης, το χαρακτήρα που δείξαμε, παίξαμε χωρίς κόσμο, παίξαμε μετά από μια βαριά τιμωρία κι η ομάδα για άλλη μια φορά έδειξε χαρακτήρα. 'Χτίσαμε' κάτι πολύ καλό - πιστεύω - στα τελευταία παιχνίδια, από τότε που αρχίσαμε τα πλέι οφ και με την Τρίπολη και με τον Παναθηναϊκό και με τον Ατρόμητο κι ελπίζω, μάλλον είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».