Μετ' εμποδίων και με ...φροντιστήριο στους παίκτες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδα του Ηρακλή, εν όψει της κρίσιμης (εντός έδρας) αναμέτρηση, κόντρα στη Νίκη Βόλου.  


Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τους παίκτες, αναλύοντάς τους, τα λάθη στα οποία υπέπεσαν (κυρίως στο αμυντικό κομμάτι) στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ενώ προσπάθησε να τους αναπτερώσει το ηθικό τονίζοντας τους πως η προσπάθεια δεν πρέπει να μείνει ημιτελής, στην πιο κρίσιμη στροφή των πλέι οφ. 

Στην χθεσινή προπόνηση πήρε κανονικά μέρος ο Χασόμα Μπάμπα, έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού. Αν ο Ιβοριανός είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στη Νίκη Βόλου αποτελεί σίγουρα ερωτηματικό, με το τεχνικό τιμ ωστόσο να έχει τον τελευταίο λόγο σε πιθανό ρίσκο με τη συμμετοχή του νεαρού χαφ. 
Οσον αφορά τα αγωνιστικά νέα εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης ο Νίκος Παπαδόπουλος υπολογίζει εκ νέου στον Σαββίδη που εξέτισε την τιμωρία του στην αναμέτρηση με τους "Φαίακες" κι επιστρέφει. Δεν συμβαίνει το ίδιο ωστόσο με τους Τάι και Κηπουρό που είναι αμφίβολοι, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών.