samaras_tilefono_201207_01.jpg
«Η Ελλάδα επανεκκίνησε το δυναμικό της και είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα, κοιτάζοντας μόνο μπροστά, με σταθερά βήματα μπροστά».

 

Αυτο τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε το εργοτάξιο στις σήραγγες παράκαμψης του Πλαταμώνα, στον Παντελεήμονα Πιερίας.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, «αυτή η παράκαμψη του Πλαταμώνα, η παράκαμψη της Στυλίδας και οι σήραγγες των Τεμπών, δεν θα βελτιώσουν μόνο το οδικό δίκτυο. Το κυριότερο είναι ότι έχει υπολογιστεί ότι θα μειωθούν κατά 70% τα τροχαία ατυχήματα τα οποία όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε ότι γινόντουσαν σε αυτή εδωπέρα στην περιοχή».

Από τον ίδιο χώρο, ο Αντώνης Σαμαράς, στήριξε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη:

«Σας καλώ να υποστηρίξετε τον Γιάννη Ιωαννίδη για περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον Γιάννη, το σύμβολο της Βορείου Ελλάδος, τον Γιάννη τον αγωνιστή, που είναι για τα μεγάλα και για τα δύσκολα, δήλωσε ο κ. Σαμαράς, έχοντας δίπλα τον τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρόσθεσε:

«Θέλω να γνωρίζετε ότι αυτή είναι η θέση της παράταξης και είναι αυτή γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι ο Γιάννης θα μπορέσει, το έχει αποδείξει στο παρελθόν, πέρα και πάνω από κόμματα, πέρα και πάνω από πρόσωπα, θα κάνει αυτό που πάντα κάνει με επιτυχία. Με σωστή τακτική, για να πετύχει το έργο, με τη σωστή καρδιά, για να ενώσει όλους τους Έλληνες. Γι' αυτό και είναι επιλογή μας».

Ο κ. Ιωαννίδης συνταξίδεψε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Πρωθυπουργό από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Παντελεήμονα και κατά την επιστροφή και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και τα θέματα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.