Ένας 26χρονος συνελήφθη από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας να αρπάζει τσάντα ηλικιωμένης και αφού συνελήφθη διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει επιπλέον 17 διαρρήξεις και κλοπές στη δυτική Θεσσαλονίκη.


Ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, μόλις αντιλήφθηκε περιστατικό ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, προσέτρεξε σε βοήθεια του θύματος και αναζήτηση του δράστη, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την αυτόφωρη σύλληψή του. 

Δράστης, ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος πλησίασε στην περιοχή του Κορδελιού και απέσπασε βίαια την τσάντα 75χρονης ανυποψίαστης γυναίκας, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα του θύματος. 

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Μενεμένης, όπου από την έρευνα αυτοποιήθηκε ότι διέπραξε συνολικά (17) διαρρήξεις και κλοπές από διάφορους χώρους, όπως μίνι μάρκετ, εταιρείες, παντοπωλεία, παιδότοπο, καφενεία κ.ά. στις περιοχές του Ευόσμου, του Κορδελιού, της Σταυρούπολης και της Μενεμένης

Από την εγκληματική του δράση, αποκόμισε, μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό, ύψους 3.625 ευρώ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, εργαλεία και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης .