Ο ελλιπής  Ηρακλής δεν μπόρεσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση και να …χαλάσει τη γιορτή που είχε στηθεί στο νησί των «Φαιάκων» πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την τοπική ομάδα.


Ο «Γηραιός» δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο εκφράζει δικαιολογημένα τα παράπονα του για την αποβολή του Μιχάλη Μπουκουβάλα στο 24ο λεπτό της συνάντησης από τον Γιάχο που υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 26΄ έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάθιου Γκόμεζ.

Ο Ηρακλής θα κληθεί να ταξιδέψει και στο Βόλο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βλάχος, Μαραγκός, Ναγιάρ (55′ Καραγιαννίδης), Παρασκευαϊδης, Ανδρεόπουλος, Κόντος, Καραδέμητρος, Γεωργακόπουλος (62′ Αρμένης), Μπεριάν (73′ Κουλούρης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολίτσης, Κοντέων, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Μπάμπα (46′ Κουρδάκης), Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ματσούκας (89′ Κραγιόπουλος), Τσιλιανίδης, Χιονίδης (46′ Αποστολίδης).

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Xίου)


ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Φαντόπουλος (Πειραιά)