Ιδιαίτερα χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου που είχαν θέσει εξ’ αρχής οι «ασπρόμαυροι» αλλά κι αρκετά προσγειωμένος ζητώντας συγκέντρωση εν όψει των πλέι οφ από τους παίκτες του, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος.

«Πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η νίκη και το γεγονός να είμαστε σε μια πλεονεκτική θέση για τα πλέι οφ που ξεκινούν την άλλη εβδομάδα. Ήρθε η στιγμή της αλήθειας, πρέπει να κρατήσουμε την έδρας μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θέλαμε την νίκη για ψυχολογικούς κυρίως λόγους και γιατί μας ενόχλησε η εκτός έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό» τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε αναφορικά για τις αναμετρήσεις κόντρα στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.
«Είναι δύσκολο το ότι θα παίξουμε τρεις αγώνες μέσα σε έξι μέρες με την ομάδα της Κηφισιάς. Αυτό γίνεται ακόμη πιο δύσκολο για ομάδες που δεν διαθέτουν βάθος στον πάγκο, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες οι ομάδες κάτω από την τρίτη θέση είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Η Κηφισιά είναι ένας ιδιαίτερος δύσκολος και έμπειρος αντίπαλος, με αρκετούς παίκτες να διαθέτουν εμπειρία από πλέι οφ και στην Ευρώπη. Έχει προσθέσει στο ρόστερ της δύο νέους παίκτες και πρέπει να δούμε πως συμπεριφέρεται με αυτούς στο παρκέ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι εμείς για να προκριθούμε» κατέληξε ο Ελληνας τεχνικός.