mpoutaris_venizelos_01.jpeg
Σε, περίπου, μία ώρα, την ώρα, δηλαδή, που η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Σταύρου Καλαφάτη θα κορυφώνεται με σκληρή κριτική κατά του Γιάννη Μπουτάρη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν αποκλείεται να… περνά έξω από την αίθουσα!

 

Εξηγούμαστε –για να μην παρεξηγούμαστε: Για τις 12 (μεσημέρι) είναι προγραμματισμένη να δοθεί, στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός της ΔΕΘ(σε… απόσταση αναπνοής, δηλαδή, από το Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης που θα γίνεται η συγκέντρωση του Στ. Καλαφάτη), ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει με θέμα “Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης – Η Ελλάδα μετά την κρίση και τα μνημόνια” και στην ομιλία αυτή αναμένεται να παραβρεθεί και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αφού είναι ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, η πρόσβαση στην αίθουσα όπου θα μιλήσει ο κ. Βενιζέλος είναι πιο εύκολη από την Πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ, στην άλλη άκρη από την πύλη της ΧΑΝΘ, κοντά στην οποία βρίσκεται ο χώρος της προεκλογικής ομιλίας του επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλονίκη Εντάξει”, Στ. Καλαφάτη. Έτσι, ο δήμαρχος δε χρειάζεται να… έρθει τετ α τετ με ανθρώπους που θα βρίσκονται εκεί για να στηρίξουν τον βασικό του αντίπαλο.

Πάντως όλοι στο ΠΑΣΟΚ περιμένουν με ενδιαφέρον να δουν αν, τελικά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δώσει το παρόν στην ομιλία του προέδρου του κόμματος που τον στηρίζει στις επερχόμενες εκλογές.