Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξη του στα «Α.Ν των συντακτών» ο γκαρντ των «κιτρίνων», Λευτέρης Μποχωρίδης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τον Αρη καθώς είναι η ομάδα του, ενώ τονίζει πως εάν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για την απόκτηση του από κάποιο σύλλογο, οφείλει ο εκάστοτε να το καταθέσει σε πρόταση στη διοίκηση του Αρη.

«Δεν ψάχνω να φύγω από τον Άρη. Αυτή είναι η ομάδα που μεγάλωσα. Και όταν είναι η στιγμή να φύγω, θα είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Το συναισθηματικό αναπόφευκτα θα παίξει ρόλο, αν και δε θα έπρεπε. Αλλά δε βιάζομαι. Μέχρι να έρθει κάτι που να αξίζει για να φύγω, δε σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από τον Άρη» πρόσθεσε αρχικά.
Στη συνέχεια, ο νεαρός παίκτης αναφέρθηκε για τη φετινή χρονιά, τις φιλοδοξίες του για το μέλλον αλλά και για την άρση της απαγόρευσης στις μεταγραφές που πιθανότατα να ανοίξει το δρόμο για την Ευρώπη.

«Κάθε παίκτης ονειρεύεται το κάτι παραπάνω. Ένας αθλητής προκειμένου να εξελίσσεται δεν μπορεί ποτέ να επαναπαυτεί. Να πει "Οk", όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να έχει όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον. Τώρα αν ο Άρης μπορέσει να καλύψει τις φιλοδοξίες μου, θα είναι ό,τι καλύτερο. Θα είναι όνειρο! Το ξαναλέω, είναι πολύ δύσκολο για μένα ακόμα και να σκεφτώ να φύγω. Είμαι στα τμήματα υποδομής της ομάδας από επτά ετών. Μεγάλωσα δίπλα στο γήπεδο. Για μένα ο Άρης είναι τα πάντα. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήμουν και εγώ ένας από αυτός. Ξεκίνησα από «ball boy» στους αγώνες της αντρικής ομάδας, μετά ήμουν κι εγώ φίλαθλος στην κερκίδα και τώρα είμαι ένας επαγγελματίας που παίζω για αυτήν την ομάδα» τόνισε αρχικά ενώ συνέχισε λέγοντας όσον αφορά τα μεταγραφικά: 

«Από τη στιγμή που δεν είχαμε δικαίωμα να φέρουμε ξένους, εκμεταλλευτήκαμε τους νεαρούς Έλληνες. Ήταν κάτι θετικό για όλους. Όντως, όμως, το νόμισμα έχει δύο όψεις. Πρέπει να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να μπορέσει να ενισχυθεί η ομάδα για να πάει ψηλότερα, να ανέβει επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπήρξε άρση του “ban”, γιατί όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν στην Ευρώπη. Κανένας δε θέλει να παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Τα διπλά παιχνίδια βοηθάνε μια ομάδα να βρει ρυθμό και όλοι οι παίκτες παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Δεν το κρύβουμε, όλοι θέλουμε και περιμένουμε να παίξει ο Άρης στην Ευρώπη».

Αγγέλου, Μίνιτς και Μίσσας

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ξεπήδησε μέσα από το πρόγραμμα παραγωγής που εκπόνησε ο Άρης με τον Βαγγέλη Αγγέλου στο τιμόνι του. Είναι ο άνθρωπος που τον έβαλε στον χάρτη της Α1 και του πρόσφερε φανέλα βασικού. 
Η ξαφνική αποχώρησή του μεσούσης της σεζόν, όπως ήταν λογικό, επηρέασε και τον Μποχωρίδη, που αναφέρει σχετικά: «Η αλλαγή προπονητή ήταν σίγουρο ότι θα είχε επίπτωση. Όταν έφυγε ο κόουτς Αγγέλου, περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Είχαμε συνηθίσει να δουλεύουμε πάνω σε έναν συγκεκριμένο ρυθμό. Από τη στιγμή που έφυγε, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε όσο δυνατόν περισσότερα μπορούσαμε από αυτά που εφάρμοζε μέσα στην ομάδα. 
Στην συνέχεια ήρθε βέβαια και ο κ. Μίνιτς, ο οποίος προσπάθησε να συνεχίσει στο μοτίβο που είχαμε με τον κόουτς Αγγέλου».
Με τον Μίνιτς στον πάγκο βέβαια ο 19χρονος γκαρντ έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του και τα ρεκόρ παραγωγικότητας πόντων: «Με όποιον προπονητή συνεργάζεσαι θέλεις να κρατήσεις τα καλά που σου έχει δώσει σε προπόνηση και σε παιχνίδια. Εγώ προσωπικά έχω πολύ καλές αναμνήσεις και από τους δύο», αναφέρει ο Μποχωρίδης.
Σύντομα θα περάσει και πάλι στα χέρια του Κώστα Μίσσα, καθώς τον περιμένει στην Εθνική Νέων. «Αυτό που έχω καταλάβει από τον κόουτς Μίσσα είναι ότι δεν είμαι ούτε "1", ούτε "2". Μου λέει είσαι και τα δύο μαζί και με χρησιμοποιεί όπου χρειάζεται η ομάδα κάθε στιγμή» σχολιάζει για τον Μίσσα ο Μποχωρίδης κι εν συνεχεία απαντά για το ποια θέση θεωρεί ότι του ταιριάζει περισσότερο: «Παλαιότερα δε μου άρεσε να παίζω "άσος". Τώρα όμως μου φαίνεται πολύ δελεαστική αυτή η θέση. Είναι πολύ ωραίο να δημιουργείς το παιχνίδι της ομάδας σου και να οργανώνεις τους συμπαίκτες σου, είναι μία πρόκληση που μου αρέσει».
Ενόψει του Πανευρωπαϊκού της Κρήτης ζητήσαμε από τον Μποχωρίδη να μας βγάλει την είδηση σχετικά με το αν θα ενισχύσει την ομάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ανεπιτυχώς όμως... «Κανένας δε γνωρίζει. Έχω μιλήσει μαζί του, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο», αναφέρει και συνεχίζει για τον rookie των Μιλγουόκι Μπακς: «Θέλω να πω ότι ο Γιάννης είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Παρότι παίζει στο ΝΒΑ, δεν έχει αλλάξει καθόλου. Παραμένει απλός και φιλικος και αυτό τον κάνει ξεχωριστό. Είναι πλέον μία πηγή έμπνευσης για κάθε παιδί, μας κάνει όλους υπερήφανους».

«Μακάρι να μείνουμε συμπαίκτες με τον Σάσα»

Η σχέση του Λευτέρη Μποχωρίδη με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ είναι γνωστή. Οι δυο τους δεν είναι απλά φίλοι, αλλά σαν αδέρφια!
- Εκτός από σένα πολλά ακούγονται και για τον Βεζένκοφ, με τον οποίο είστε ήδη πέντε χρόνια συμπαίκτες. Μπορείς να αποχωριστείς τον Σάσα;

«Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν κρύβω ότι εύχομαι να μείνει και αυτός και εγώ και να είμαστε άλλη μια χρονιά συμπαίκτες. Τώρα εάν χωρίσουν οι δρόμοι μας, ελπίζω κάποια μέρα να ξανασυναντηθούν. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και είναι λογικό να ενδιαφερθούν ομάδες γι' αυτόν. Φέτος με τη χρονιά που έκανε απέδειξε ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα».