Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι παραχώρησε ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Σκόνδρας εν όψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης στη Λεωφόρο.


«Οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να πάμε στη Λεωφόρο και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάμε να κερδίσουμε. Ο μόνος στόχος είναι η νίκη για μας και να δούμε τη συνέχεια» τόνισε αρχικά ο νεαρός μπακ ενώ συνέχισε λέγοντας «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος αλλά εμείς θα είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και θα δείξουμε πειθαρχημένοι και μπούμε στο 100% από την αρχή του παιχνιδιού». 

- Όταν δυο ομάδες γνωρίζονται πλέον τόσο καλά, τί παίζει μεγαλύτερο ρόλο η τακτική, τα πρόσωπα, η ψυχολογία, οι προσωπικότητες;

«Σίγουρα παίζει ρόλο η τακτική, πάρα πολύ μεγάλο ρόλο αλλά νομίζω ότι όσες φορές και να παίξουμε κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Είναι καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός κι εμείς είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα γίνει καλό παιχνίδι και πρέπει να φανούμε και να μπούμε πάρα πολύ δυνατοί από την αρχή του παιχνιδιού, συνήθως σ αυτό το κομμάτι έχουμε πρόβλημα, πρέπει να το διορθώσουμε κι ελπίζω να κερδίσουμε».

- Αν και δεύτερη αγωνιστική στα πλέι οφ, αυτός ο συγκεκριμένος αγώνας κρίνει κάτι περισσότερο πέραν του αποτελέσματος;

«Σίγουρα, είναι πολύ σημαντικό όποιος κερδίσει για την επόμενη αγωνιστική αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εκεί, είναι ακόμη πολλά παιχνίδια ως το τέλος».