Στη ραδιοφωνική συχνότητα του «Arena fm» φιλοξενήθηκε ο Βέλγος μέσος του ΠΑΟΚ, Μάαρτεν Μάρτενς κάνοντας απολογισμός της χρονιάς, ενώ δεν απέφυγε να σχολιάσει πως βίωσε τους πρώτους έξι μήνες στη Θεσσαλονίκη.
«Οι έξι μήνες ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. Μόλις ήρθα είχα τραυματισμούς και όταν πήγα να βρω την φόρμα μου μεσολάβησε η αλλαγή προπονητή. Παρότι δεν είχα δεν είχα πρόβλημα οι επιλογές προπονητή ήταν διαφορετικές. Είχα κακό taiming γιατί είχα πολλούς τραυματισμούς και όταν άρχισα να νιώθω λίγο καλύτερα έγινε και η αλλαγή προπονητή. Από άποψη νοοτροπίας ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ αυτή την περίοδο. Θέλω να δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία και πιστεύω πως θα βρω τον εαυτό μου και θα έχω μια καλή νέα σεζόν. Ήταν μια δύσκολη περίοδος και για την ομάδα, όμως, ξέρω την ποιότητα μου, έχω αυτοπεποίθηση και είμαι σίγουρος πως θα επανέλθω στα στάνταρ της απόδοσής μου πριν να έρθω στον ΠΑΟΚ» πρόσθεσε αρχικά ο Ολλανδός μέσος ενώ συνέχισε λέγοντας

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα γνωστή και στο εξωτερικό. Το ήξερα και από την Ολλανδία. Είχε φέτος μια περίεργη χρονιά, συνέβησαν πολλά και προέκυψαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση, ούτε εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο οργανωμένο όσο το ολλανδικό και αυτό με δυσκόλεψε και εμένα. Χάσαμε και τους τρεις βαθμούς, που από ότι μαθαίνω τώρα προσπαθούμε να τους πάρουμε ξανά, ήταν πολύ δύσκολο να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ μ’ αυτά τα δεδομένα».


Ερωτηθείς για την αλλαγή προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, πρόσθεσε: 
«Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν έμενε ο κ. Στέφενς. Ίσως να ήταν καλύτερος ίσως και όχι. Ήταν πράγματι ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ, όμως, ήμουν προετοιμασμένος και ήξερα ότι στο ποδόσφαιρο είναι μέσα στο πρόγραμμα οι αλλαγές προπονητών, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι να αποδίδει όσο καλύτερα μπορεί ανεξάρτητα από τον προπονητή που κάθεται στον πάγκο».