Πεπεισμένος πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει την τρίτη θέση εμφανίστηκε με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου των τελικών της Basket League, ο Σούλης Μαρκόπουλος. 

«Δεν είναι μόνο για το γόητρο αυτοί οι αγώνες. Ίσως και να μην γίνονταν αυτοί οι αγώνες να μην επηρέαζε σε τίποτα την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ωστόσο φέτος έγινε ένα ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ξεκινώντας από το περασμένο καλοκαίρι ξέραμε ότι θα ήταν δυνατές όλες οι ομάδες.Οι παίκτες μου έκαναν καλή προσπάθεια και βρεθήκαμε στα πλέι οφ» πρόσθεσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός ενώ συμπλήρωσε λέγοντας:

«Ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατή και παίζει σκληρή άμυνα. Θα είναι δύσκολοι αγώνες. Ωστόσο, πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και θεωρώ ότι μπορεί να κάνει το σπάσει την έδρα του Πανιωνίου και να πάρει την 3η θέση».

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «Διαθέτουμε χαρακτήρα και δύναμη»



«Πέρα από το ποιος σουτάρει ή όχι. Το σημαντικό είναι οτι φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Στο φίνις κι έχοντας παρακαταθήκη όλη τη σεζόν, θέλουμε να παίξουμε για την 3η θέση. Έχουμε την δύναμη και το χαρακτήρα να καταφέρουμε να πάρουμε τη σειρά. Να γίνουν όμορφα παιχνίδια. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και στον μεγάλο τελικό και να μην τελειώσουν οι αγώνες όπως πέρσι. Θα ήθελα να πω κάτι στον πρόεδρο από τη στιγμή που έχω την ευκαιρία, να πω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε σε διαφορετικές ημέρες για να δούμε κι εμείς τους μεγάλους τελικούς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό» τόνισε από την πλευρά του ο Κώστας Χαραλαμπίδης.