Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα «Α.Ν», ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο παίκτης του Αρη έκανε αποτίμηση της χρονιάς, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη και τον Αρη.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Ξεκινήσαμε καλά. Στην πορεία έφυγε ο προπονητής και ο Γιάννης Αθηναίου και υπήρξε κάποιο μπέρδεμα. Παρά τα προβλήματα πιστεύω ήταν μία καλή χρονιά. Βέβαια θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω καθώς χάσαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε» δήλωσε αρχικά ο έμπειρος παίκτης των «κιτρίνων» ενώ πρόσθεσε αναφορικά με το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει συμβόλαιο με δικαίωμα διακοπής: «Είναι νωρίς ακόμα. Τώρα σκέφτομαι μόνο τις διακοπές με την οικογένειά μου και μετά θα μιλήσω με τη διοίκηση για το συμβόλαιο».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για την αποχώρηση του Αγγέλου κι αν αυτή επηρέασε την ομάδα, ο ίδιος απάντησε: «Σίγουρα καθώς ο σχεδιασμός ήταν του coach Αγγέλου. Στην αρχή αποδιοργανωθήκαμε αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό» ενώ για τα συναισθήματα μετά την ήττα από τον Κολοσσό που στέρησε από τον Άρη την 6η θέση, είπε χαρακτηριστικά: «Επηρεαστήκαμε καθώς ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε και θέλαμε να κερδίσουμε. Απογοητευτήκαμε καθώς τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για εμάς».

Τέλος, ο καλαθοσφαιριστής του Αρη κλείνοντας απάντησε και στο τί μένει από τη φετινή χρονιά: «Ο τελικός Κυπέλλου και το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα».