Σε δηλώσεις εν όψει της αυλαίας των πλέι οφ, κόντρα στη Νέα Κηφισιά, προέβη ο τεχνικός του «Δικέφαλου», Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ παράλληκα έκανε έκκληση στον κόσμο της ομάδας για να στηρίξει την προσπάθεια τους.

«Ξεκινάμε τα πλέι οφ με μία σειρά πολύ σημαντικών, όσο και δύσκολων αγώνων. Ξέρουμε ότι η Κηφισιά έχει έμπειρους παίκτες και πολύ καλό ρόστερ, κάτι που το έδειξε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει και όσα έχουμε σχεδιάσει, αλλά και για να αντιδράσουμε σωστά στη διάρκεια του αγώνα και σε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, αλλά και να μπορέσουμε σαν ομάδα να βγάλουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό του αγώνα» επεσήμανε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.


Τέλος, κλείνοντας τόνισε: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα της αλήθειας για όλους. Το παιχνίδι είναι πολύ δυνατό, πολύ σημαντικό και δύσκολο και σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε, θέλουμε και περιμένουμε την συμμετοχή και την βοήθεια του κόσμου» κατέληξε ο Σούλης Μαρκόπουλος.