Ημερίδα όπου θα παρουσιαστούν τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρουν τα τρία Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαΐου, τις ώρες 10:00 με 17:30.


Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (κόκκινο κτίριο).

Η ημερίδα περιλαμβάνει:
α) ενημέρωση για τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, που χορηγούνται από διάφορους φορείς,
β) προβολές με τις σημαντικότερες πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματα που συχνά θέτουν οι υποψήφιοι φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων και
γ) συμβουλευτικές εισηγήσεις για τη διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακού προγράμματος, τη χρήση μηχανών αναζήτησης, τη συμπλήρωση της αίτησης και την σύνταξη της αυτοπεριγραφικής έκθεσης.
 Ακόμη, θα λειτουργήσει εκθεσιακός χώρος, όπου εκπρόσωποι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων καθώς και ενεργοί φοιτητές και απόφοιτοί τους, θα ενημερώνουν αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες. 



Περισσότερες πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων και των εισηγήσεων της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα: https://dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=492

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.