Έπειτα από πέντε (περίπου) ώρες ολοκληρώθηκε το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που διεξήχθη σήμερα στα γραφεία της Τούμπας. 


Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε με σκληρή …γλώσσα προς όλα τα στελέχη (αποδέκτες αρκετών αιχμών ήταν μεταξύ άλλων οι Γκοντζάρεβα, Βρύζας Γκαγκάτσης και Μαυρομάτης) σαφώς απογοητευμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας προανήγγειλε αλλαγές με τις σκέψεις του ωστόσο να μην περιορίζονται μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε τρόπους διαχείρισης και λειτουργίας. Επίσης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για την στάση των οργανωμένων να μην συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ και αντιπρότεινε την διεξαγωγή ψηφοφορίας από όλους τους φιλάθλους για την εκλογή ενός ατόμου που θα ενταχθεί στο Δ.Σ. 
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν βρήκε αρκετούς υποστηρικτές, λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται, ενώ δεν έγινε καμία αναφορά στον απόντα Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Δεν αποκάλυψε τα χαρτιά του εν συνεχεία, τόνισε ωστόσο ότι στις 28 Μαΐου θα γίνει η γενική συνέλευση (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση πιθανότατα τη Δευτέρα) και σ’ αυτήν θα προκύψει η διοίκηση. 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες πέραν του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ήταν κι οι Γεροντίδης, Ποικιλίδης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτάς και Τεβεκέλης.