Ο Χάρης Μαρκόπουλος – γιος και συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλο στο τεχνικό τιμ - παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων σχολίασε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της σειράς, μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης, ενώ επεσήμανε το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και να μην επαναπαυθεί από το 2-0.

«Η διαφορά των 18 πόντων στο δεύτερο παιχνίδι για παράδειγμα, ήταν τελείως πλασματική. Παίξαμε καλά, ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στην τέταρτη περίοδο, αλλά εάν κάποιες φάσεις ήταν διαφορετικές και δεν είχαμε την προσοχή που έπρεπε θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει διαφορετική τροπή. Εμείς θέλουμε να δούμε τι έγινε στα δύο αυτά ματς, αν μπορούμε να περιορίσουμε τις άσχημες στιγμές μας και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που μας δίνει ο αντίπαλος στο δικό μας τρόπο ανάπτυξης» τόνισε αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι, ενώ συνέχισε λέγοντας: 
«Είναι μία πολύ κλειστή σειρά με πολύ σκληρές μονομαχίες, στις οποίες η ομάδα μας κατάφερε να αντιδράσει σωστά και να έχει το προβάδισμα. Πετύχαμε ωστόσο δύο νίκες που ήρθαν μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε αυτά τα παιχνίδια και για αυτό πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Η σειρά δεν έχει ολοκληρωθεί, έχει δρόμο ακόμη… Να παίξουμε όμορφο μπάσκετ για να το χαρεί και ο κόσμος…»

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡ- ΟΜΑΔΑ…»


Κλείνοντας ο στενός συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, τόνισε: «Αν μιλήσουμε λίγο πιο γενικά, ο στόχος μας από την αρχή ήταν να παίξει η ομάδα ελκυστικό μπάσκετ, να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, ώστε όποιος έρχεται στο γήπεδο και βλέπει την ομάδα να το ευχαριστιέται, να περνάει δύο ώρες ευχάριστες. Από την άλλη, είναι λογικό με το πέρασμα του χρόνου, μαθαίνοντας ο ένας τον άλλον καλύτερα και γνωρίζοντας ο κάθε παίκτης καλύτερα τον ρόλο του μέσα στην ομάδα, να υπάρχει μία βελτίωση στην ομάδα. Και όταν θέλεις οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, σε αυτή την περίοδο που κάθε παιχνίδι μετρά, συσπειρώνεσαι περισσότερο. 
Εμείς θέλουμε η ομάδα να εκμεταλλεύεται τα προτερήματά της, υπάρχουν φορές που το πετυχαίνουμε, αλλά και άλλες στιγμές που δεν το καταφέρνουμε. Είναι γεγονός επίσης ότι η ομάδα έχει παίξει πολύ δυνατά παιχνίδια από την πρώτη φάση των Playoffs, η συγκέντρωσή μας είναι στο μέγιστο βαθμό, ενώ καταφέραμε να διορθώσουμε και αρκετές από τις αδυναμίες που είχαμε στην κανονική περίοδο. Δεν έχουμε γίνει υπερ - ομάδα. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε και καλύτεροι και σίγουρα γνωρίζουμε ότι ο Πανιώνιος είναι ομάδα που έχει την ποιότητα και το ρόστερ για να επανέλθει. 
Ξέρουμε ότι και στο επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι και δυνατοί, γιατί ο αντίπαλός μας θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κερδίσει και να συνεχίσει να διεκδικεί την 3η θέση».