Σε ρυθμούς ημιτελικών μπήκε από σήμερα η ομάδα του Σούλη Μαρκοπουλου.
Παρότι το εμπόδιο είναι αρκετά δύσκολο, άπαντες τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ πως θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης, κάτι που υποστήριξε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

«Εχουμε μέταλλο νικητή, στα δύσκολα δε... χανόμαστε και δε χάνουμε την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, όπως έχουμε πράξει ως τώρα στις υποχρεώσεις μας και ό,τι βγει. Είναι δύσκολο να προκριθούμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος έναντι του Παναθηναϊκού, το ξέρουμε» τόνισε αρχικά ενώ κλείνοντας πρόσθεσε:

«Το πιθανότερο είναι να κληθούμε να παλέψουμε για την τρίτη θέση με αντίπαλο τον Πανιώνιο, αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα μπούμε στο γήπεδο με λιγότερο κίνητρο για τη νίκη. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα! Ούτε σκεφτόμαστε να λειτουργήσουμε ως καλός αντίπαλος του Παναθηναϊκού για... προπόνηση, ούτε θα μπούμε χαλαρά και με λιγότερο συγκέντρωση, ώστε να έχουμε ενέργεια για τη σειρά με τον Πανιώνιο. Τα παιχνίδια, άλλωστε, είναι συνεχόμενα, δεν έχουμε το χρόνο να μη λειτουργήσουμε αποτελεσματικά σε όλα, ούτε υπάρχει κουμπί on-of για να παίξουμε όποτε εμείς θέλουμε καλά. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση διαρκώς αυτόν τον καιρό».