Με τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και πρόεδρο της Επιτροπής Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κωφών, Παναγιώτη Κορδονούρη, συναντήθηκε χθες Τρίτη ο  Γιάννης Μπουτάρης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, παρουσία του υπεύθυνου της διοργάνωσης του 12ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών 2014 και γραμματέα του Αθλητικού Σωματείου «Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Κωφών Μακεδονίας» Αθανάσιου Μαρκόπουλου και του γραμματέα του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Βορείου Ελλάδος Αντώνη Ζάσπαλη.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας - Θεσσαλονίκη 2014 προτείνοντας τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών σε δράσεις στις οποίες οι εκπρόσωποι της κρίνουν ότι μπορούν, να συμμετέχουν.

Μετά το πέρας της συνάντησης τόνισε: «Η σημερινή μας συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής για τα άτομα με αναπηρίες που ασκεί ο δήμος Θεσσαλονίκης. Συζητήσαμε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Κωφών, ακούσαμε τα αιτήματά τους ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που διοργανώνουν στην πόλη μας στις 13, 14 και 15 Ιουνίου και προσπαθήσαμε να δώσουμε τις δέουσες λύσεις».

Την ικανοποίησή του για τη συνάντηση εξέφρασε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του 12ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών 2014 Αθανάσιος Μαρκόπουλος τονίζοντας ότι: «Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος έχει σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας και είμαστε βέβαιοι ότι η καλή συνεργασία μεταξύ μας θα συνεχιστεί στο μέλλον».