Ο Τζιτζικώστας στην Καλαμαριά


Την αγορά της Καλαμαριάς και τον κεντρικό πεζόδρομο του δήμου, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.

Τον κ. Τζιτζικώστα συνόδευσαν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές της «Αλληλεγγύης».

Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε πως «είναι τόσο για μένα όσο και την “Αλληλεγγύη” εξαιρετικά ενθαρρυντικό το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες, οι οποίοι μας ζητούν να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας, στην Περιφέρεια. Νιώθω, κι οφείλω να το ξαναπώ: Σε αυτόν τον αγώνα, εμείς επιλέξαμε να συμπορευτούμε με τους πολίτες για το καλό της Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Μακεδονίας, εμείς έχουμε μόνον έναν αντίπαλο, τα προβλήματα του τόπου μας».

Οι παραγωγοί στη λαϊκή αγορά Καλαμαριάς τον ευχαρίστησαν για την ξεκάθαρη στήριξη στις θέσεις τους σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις για το πλαίσιο λειτουργίας των αγορών. Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε πως «σε αυτόν τον αγώνα δεν είστε μόνοι σας, είμαστε δίπλα σας προκείμενου ο κλάδος να αντέξει και να συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές, κάτι που κάνει χρόνια και δεν το αμφισβητεί κανένας».

Ο περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης», στο πλαίσιο των περιοδειών και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, θα επισκεφτεί σήμερα τον Πολύγυρο, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση φίλων και στελεχών της «Αλληλεγγύης» στη Χαλκιδική.

Σχόλια