Ο D. J. Kούπερ σχολίασε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το κατόρθωμά του, να γίνει ο κορυφαίος σε ασίστ στην ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος σε μία σεζόν, ξεπερνώντας το Νίκο Γκάλη.

«Είναι σίγουρα σπουδαίο επίτευγμα για μένα, αλλά θεωρώ ότι είναι επίτευγμα της ομάδας εάν δεν τελειώσουν οι συμπαίκτες σου τις φάσεις. 
Και επίσης εάν δεν βοηθήσουν οι προπονητές να βγουν αυτές οι φάσεις, αλλά αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, αλλά πως θα τελειώσουμε τον καλύτεροι δυνατό τρόπο τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο» τόνισε αρχικά ο γκαρντ του ΠΑΟΚ ενώ συνέχισε λέγοντας για τους αγώνες με τον Πανιώνιο:
«Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, παλεύει κάθε κατοχή, αλλά και εμείς είμαστε πολύ σκληρή ομάδα και ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε κάθε αγώνα. Είναι σίγουρα πλεονέκτημα να κερδίσεις εκτός έδρας. Είμαι σίγουρος ότι ο Πανιώνιος θα έρθει για να αντιστρέψει την κατάσταση. Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί την Δευτέρα».


Αξίζει να σημειωθεί πως με τις επτά ασίστ που έδωσε στη Νέα Σμύρνη ο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, έφτασε τις 216 και συνεχίζει να ανοίγει την διαφορά από τον δεύτερο της σχετικής λίστας Νίκο Γκάλη.