Κλιμακώνονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με το δημοψήφισμα που θα αφορά την ιδιωτικοποίηση ή μη της ΕΥΑΘ.



Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενεργοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων Θεσσαλονικέων και η εθελοντική τους συμμετοχή προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση της διαδικασίας.


Εκδηλώσεις

Έτσι, σήμερα στις 20.00 η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας (3ος όροφος του πρώην Δημαρχείου Τριανδρίας) καλεί σε συνάντηση ενημέρωσης και δράσης τα προεδρεία των Φορέων που λειτουργούν και δραστηριοποιούνται στα όρια της δημοτικής ενότητας.

Αύριο Τρίτη, 6 Μαΐου, η 4η  Δημοτική Κοινότητα μαζί με τη Δημοτική Λέσχη Κινηματογράφου Τούμπας, διοργανώνουν στις 18.00, στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Τούμπας εκδήλωση-κάλεσμα στους πολίτες με προβολή του ντοκιμαντέρ «Water Makes Money» των Leslie Franke και Herdolor Lorenz, διάρκειας 45 λεπτών και συζήτηση για το δημοψήφισμα που θα γίνει στις 18 Μαΐου και τη συμμετοχή των πολιτών σε αυτό.

Επίσης, αύριο στις 19.00, η 3η  Δημοτική Κοινότητα διοργανώνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων την προβολή του ντοκιμαντέρ «Water Make Money» καθώς και συζήτηση για το δημοψήφισμα του νερού που θα γίνει στις 18 Μαΐου και για τη συμμετοχή των πολιτών σε αυτό.

Παράλληλα, το Συντονιστικό του «SOSτε το ΝΕΡΟ» θα βρίσκεται αύριο, Τρίτη 6 Μαΐου, στις 18.30 στην πλατεία Παύλου Μελά, στις 40 Εκκλησιές, σε μια εκδήλωση ενημέρωσης για το δημοψήφισμα.