xoris_mesazontes_sykies_20130419_01.png
Αναστέλλουν της απεργία διαρκείας οι Ομοσπονδίες των Λαϊκών Αγορών.

Όπως αναφέρουν στη σχετική τους ανακοίνωση, «η απόφαση ελήφθη μετά την εξ' αρχής στήριξη σύσσωμης της αντιπολίτευσης, καθώς και την πρωτοβουλία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. διά του εισηγητή του κ. Μ. Κασσή, τον οποίον συγχαίρουμε και ευχαριστούμε, να καταψηφίσει το επίμαχο άρθρο του διαχωρισμού και κληρώσεων των θέσεων, διασφαλίζοντας τις ήδη υπάρχουσες θέσεις πάγκων των Λαϊκών Αγορών, την εξ' ολοκλήρου μεταφορά των Οργανισμών Λαϊκών Αγορών στις οικείες Περιφέρειες». 

Οι Ομοσπονδίες των Λαϊκών Αγορών διαμηνύουν πάντως πως «θα συνεχίσουν τον αγώνα για να ανατραπούν και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις που θίγουν τις Λαϊκές Αγορές, και θα επιμείνουν ώσπου η Πολιτεία να φτιάξει ένα θεσμικό πλαίσιο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πατρίδας μας, των καταναλωτών και των παραγωγών των λαϊκών αγορών».

Έτσι, αύριο, Τετάρτη, οι λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως είναι προγραμματισμένες, στην αλάνα του γηπέδου της Τούμπας, στην πλατεία Μ. Πατρικίου, στην Παπάφη (Λιτοχώρου), στη Σταυρούπολη (Π. Μελά), στις Συκιές (Ρήγα Φεραίου και στη Δαβάκη) και στη Φλέμιγκ.