esiemth4.jpg
Ομάδα δημοσιογράφων από τη Θεσσαλονίκη –και κάποιοι από τους υπόλοιπους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, συναντήθηκαν, χθες βράδυ, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα κοινό μέτωπο, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου για το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ.

 

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τη συνάντηση, “στη διάρκειά της τέθηκαν οι βασικοί στόχοι αυτής της μετωπικής πρωτοβουλίας και αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα μέχρι την εκλογική μάχη της 3ης Ιουνίου αλλά κυρίως μετά την 3η Ιουνίου, όταν θα έχουν ανατραπεί με ευνοϊκό για την αξιοπιστία του Σωματείου των Δημοσιογράφων, τρόπο, οι συσχετισμοί στη διοίκηση της ΕΣΗΕΜ-Θ. Κοινή διαπίστωση όλων των συντακτών κατά τις τοποθετήσεις τους ήταν ότι«ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» με την τωρινή διοίκηση της ΕΣΗΕΜ-Θ, όποια πρόσωπα και προσωπεία κι αν αλλάξει στο «τιμόνι» της”.

Στη συνάντηση συμμετείχαν δημοσιογράφοι από τις παρατάξεις Ασύνταχτος Τύπος, Δημοσιογραφική Ενότητα και από την αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα τα μέλη της παράταξης Δημοσιογράφοι ΣυμμΕτέχουν, τονίζουν ότι χαιρετίζουν την προσπάθεια και υπογραμμίζουν ότι “βρίσκονται εν αναμονή της ανακοίνωσης των θέσεων αυτού του Κοινού Μετώπου, καθώς πάντα πίστευαν ότι οι συνεργασίες πρέπει να γίνονται προεκλογικά κι όχι ευκαιριακά, μετά τις εκλογές, για να μοιραστούν θέσεις και να εξασφαλιστούν πλειοψηφίες”.