Σπουδαία και ταυτόχρονα καθοριστική χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Γεωργιάδης τονίζοντας πως με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του έμεινε όρθια και κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

«Ο Ατρόμητος ήταν πολύ πιο παθιασμένος και φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Εάν ήταν καλύτερος ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα θα είχαμε κι άλλα τέρματα στην πλάτη μας. Στο δεύτερο αλλάξαμε, παίξαμε όπως έπρεπε και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κερδίζεις εδώ, για αυτό και είναι πολύ πιο σημαντική αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ, που συνήθως δυσκολεύεται πολύ σε αυτό το γήπεδο» επεσήμανε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Το σημερινό πρώτο ημίχρονο δείχνουμε πολύ διάθεση για να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλούς αντιπάλους. Μου είπαν ότι ο Σαλπιγγίδης σε ένα τετ α τετ δόθηκε οφ σάιντ, δόθηκε  το πέναλτι αυτό στο τέλος, έχουμε κάρτες, έχουμε αφαιρέσεις βαθμών, έχουμε τραυματισμούς, αλλά προσπαθούμε να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά όσο περνάει από το χέρι μας, εάν μπορούμε με δύο νίκες να καθορίσουμε την τύχη μας θα το προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Είναι πολύ δύσκολο, έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια, θα το προσπαθήσουμε. Μείναμε ζωντανοί σήμερα και με το πέναλτι που έπιασε ο Γλύκος, ίσως εάν δεν γινόταν θα τελειώναμε».

Κλείνοντας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έπλεξε το εγκώμιο του Λίνο, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει  η ομάδα του 
πλέον, στην «καρδιά» της άμυνας.  
Για τον Λίνο: «Ότι και να πω για τον Λίνο είναι λίγο. Ο ΠΑΟΚ του οφείλει πάρα πολλά, μακάρι να είχαμε 20 σαν αυτόν. Δίνει πάρα πολλά στην ομάδα». Έχουμε και θέμα στο κέντρο της άμυνας, ο Βίτορ δεν θα παίξει και στα δύο επόμενα παιχνίδια δεν θα έχουμε και τον Τζαβέλα που αποβλήθηκε. Εχουμε θέμα εκεί και θα το δούμε».