Δίλημμα έθεσε, προς τους ψηφοφόρους, με τη δήλωσή του, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, σε δημοτικό σχολείο των Αμπελοκήπων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγ. Βενιζέλος.


«Σήμερα όλοι περιμένουμε με σεβασμό τον ελληνικό λαό λαό να αποτυπώσει δημοκρατικά τη βούλησή του για το μέλλον, την προοπτική του τόπου, την ενότητα, την ασφάλεια της χώρας μας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα, πως οι ψηφοφόροι θα κάνουν την επιλογή που «προστατεύει πραγματικά το συμφέρον το δικό του συμφέρον του έθνους», χωρίς να δώσουν σημασία στις «σειρήνες των ψευδαισθήσεων».

Και επεισόδιο...
Ένας άνδρας, που είδε τον κ. Βενιζέλο να αποχωρεί από το εκλογικό κέντρο, άρχισε να φωνάζει για τη "λίστα Λαγκάρντ". "Τον χειροκροτάτε; Δεν ντρέπεστε", είπε προς τους οπαδούς της Ελιάς και του ΠΑΣΟΚ που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το εκλογικό κέντρο. Επενέβησαν αστυνομικοί και τον προσήγαγαν, όταν τον είδαν να κινείται προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.