Ο Ηρακλής για δεύτερο κολλητό εντός έδρας παιχνίδι δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και πλέον το όνειρο της ανόδου φαίνεται να απομακρύνεται αισθητά καθώς η ψαλίδα με την κορυφή έχει ανοίξει…

Μετά τον Ηρακλή Ψαχνών, ήταν σειρά του ΑΟΧ να …γλυτώσει εξ’ αρχής την ήττα και να φύγει εν συνεχεία από το «Καυτανζόγλειο» με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του, αν και στις πεντάλεπτες καθυστερήσεις και τον αντίπαλο με δέκα και χωρίς ...καύσιμα, είχε κραυγαλέες ευκαιρίες για να «κλέψει» το τρίποντο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ηρακλής απέναντι σε μία ομάδα όπου απουσίαζαν τα τρία βασικά «γρανάζια» της, είχε τον έλεγχο και επέβαλε το ρυθμό του από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, δημιούργησε τέσσερις - πέντε πολύ καλές ευκαιρίες(8΄, 13΄ Ζάχορα,24΄ Σκόρτσα, 62΄ Τσιλιανίδης και 82΄ Σαββίδης) αλλά η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στο …πλεκτό και μοιραία έμεινε στο 0-0.

Αποτέλεσμα καταδικαστικό εν όψει της συνέχειας των πλέι οφ, καθώς απομένουν τέσσερα παιχνίδια και ο «Γηραιός» θα κληθεί να αγωνιστεί στα τρία εξ’ αυτών, μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Εν ολίγοις, κλείνοντας ο Ηρακλής πλήρωσε για ακόμη μία αγωνιστική την αναποτελεσματικότητα του στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, ενώ γλύτωσε και τα χειρότερα με τις επεμβάσεις του Χουάντερσον στο τέλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Λίμα, Ιντζόγλου (63′ Παληγεώργος), Πουρτουλίδης, Σκόρτσα (72′ Τάι), Τσιλιανίδης, Ζάχορα (79′ Χιονίδης).


ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Ρίζος, Παγώνης, Μανωλάς, Χατζηισαίας, Παπατζίκος, Τσάτσαρης (71′ Καμπλιώνης), Πότσι, Τσάτσος (58′ Κονσταντίνοφ), Βασιλόγιαννης (83′ Ντος Σάντος), Πάγκαλος, Λουκίνας.