Μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα στα βόρεια. Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.


Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις αρχικά στην κεντρική - ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στα ανατολικά παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.