Υπέρ της εισαγγελικής πρότασης για την άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου και Γιώργου Γερμενή, και των ανεξάρτητων Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Στάθη Μπούκουρα, τάχθηκε η πλειοψηφία των βουλευτών, που έλαβαν μέρος στη σχετική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 220 βουλευτές, οι οποίοι ψήφισαν ως ακολούθως:
  • Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, τάχθηκαν 183 βουλευτές, κατά της πρότασης ψήφισαν 25, ενώ «παρών» δήλωσαν 12.
  • Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Μίχου, ψήφισαν 197 βουλευτές, κατά της πρότασης ψήφισαν 16, ενώ «παρών» δήλωσαν 7.
  • Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Γιώργου Γερμενή, ψήφισαν 197 βουλευτές, ενάντιοι υπήρξαν 16 βουλευτές, ενώ 7 βουλευτές δήλωσαν «παρών».
  • Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Στάθη Μπούκουρα ψήφισαν 182 βουλευτές, κατά της άρσης της ψήφισαν 26, ενώ 12 βουλευτές δήλωσαν «παρών».
Για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μίχο και Γερμενή, κατά της άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας ψήφισαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς και οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι. Πέραν αυτών, με την εισαγγελική πρόταση διαφώνησαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, Πάνος Χαϊκάλης, Μαρίνος Ουζουνίδης και Κώστας Δαμαβολίτης.

«Παρών» για τους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής ψήφισαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Μίκα Ιατρίδη, Παναγιώτης Μελάς, Έλενα Κουντουρά, όπως επίσης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουράκος. «Παρών» δήλωσε και ο κατηγορούμενος ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Για τους ανεξάρτητους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Αλεξόπουλο και Μπούκουρα, κατά της άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας ψήφισαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά και οι βουλευτές της ΝΔ Ανδρέας Μαρίνος και Τάνια Ιακωβίδου, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Μιχάλης Κασσής και Γιώργος Ντόλιος, οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, Κώστας Δαμαβολίτης, Πάνος Χαϊκάλης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, καθώς και ο ίδιος ο κατηγορούμενος βουλευτής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

«Παρών» για τους Αλεξόπουλο και Μπούκουρα δήλωσαν οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Δεικτάκτης, Ηλίας Βλαχογιάννης και Δ. Κυριαζίδης, οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά, Μίκα Ιατρίδη και Παναγιώτης Μελάς, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Βασίλης Οικονόμου και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Πάρις Μουτσινάς, Θεόδωρος Παραστατίδης και Γιάννης Κουράκος.