earth1.jpg
Με μια ματιά τι θα γίνει σήμερα στην πολιτική –και αυτοδιοικητική- σκηνή της χώρας:

 

10:45 Ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα συναντηθεί με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Σουδάν Dr. Mustafa Osman Ismail

11:00 Συνέντευξη Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

11:30 Ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου Χριστόφορο Φωκαΐδη

12.00 Εγκαίνια του νέου αμαξοστασίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

12:00 Τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ για το πολιτικό σύστημα θα παρουσιάσουν στο ξενοδοχείο NOVUS o πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, ο συνταγματολόγος και πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Νίκος Τσούκαλης.

12:00 Ημερίδα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης με θέμα “Νέοι και Επιχειρείν”.

12:00 Συνέντευξη Τύπου για τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – Helexpo.

12:15 Ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Anne Brasseur, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

14:00 Aρχίζει η δωρεάν σπιρομέτρηση στην αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης για άτομα άνω των 40 ετών, πρώην ή νυν καπνιστές, ή με ΧΑΠ. Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού.

18:00 Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί στη Βουλή με την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ Anne Brasseur.

20:00 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

20:00 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα παραστεί στην απονομή του βραβείου «Manager of the Year 2013» που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεων Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (αίθουσα Ballroom)

20:00 Υποψήφιοι για το δήμο Θεσσαλονίκης συζητούν στην TV100.