Σε δηλώσεις στη ραδιοφωνική συχνότητα του «Sentra fm, 103.3» προέβη ο Μιχάλης Κύργιας τονίζοντας ξεκάθαρα πως προσωπική του προτεραιότητα είναι να μείνει στον Αρη.

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Έγιναν κάποιες επαφές, εμείς ακούσαμε ότι είχε να μας πει ο κ. Στεφανίδης, μας μίλησε σωστά και ειλικρινά. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, περιμένουμε και θα δούμε.
Πιο πολύ αυτό που θέλουμε είναι ειλικρινή πράγματα, κάτι που θα μας πει να γίνει, να μην μας πει κάτι και να γίνει κάτι άλλο. Το βασικό για να λειτουργήσει σωστά μια ομάδα είναι να υπάρχει ειλικρίνεια» τόνισε αρχικά ο αμυντικός των «κιτρίνων» ενώ συνέχισε λέγοντας  «Είναι προτεραιότητα μου η ομάδα, έχω συμβόλαιο και είμαι διατεθειμένος εγώ και όλα τα παιδιά να περιμένουμε. Πρέπει κάποια στιγμή να δρομολογηθούν εξελίξεις και να δούμε που θα παίξει η ομάδα, είναι πολύ σημαντικό. Ο Αρης όλοι ξέρουν ποιος είναι και τι δυναμικότητα έχει για αυτό είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε. Όλοι νομίζω θα θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν στον Αρη».


Τέλος κλείνοντας αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των συμπαικτών του: «Πολλοί έχουν ζήσει όχι μόνο τον περασμένο, αλλά και τον προηγούμενο χρόνο. Όταν είσαι σε μια ομάδα και έχει περάσει δύσκολα είναι δύσκολο να δείξεις ξανά εμπιστοσύνη. Αν μπορέσουν οι άνθρωποι της διοίκησης και παρουσιάσουν κάτι και αυτά που μας πουν ικανοποιήσουν τον καθένα και είναι πραγματοποιήσιμα, δεν νομίζω κάποιος να μην έχει διάθεση να συνεχίσει στον Αρη. Ο κόσμος στο γήπεδο, το πόσο ακολουθούν την ομάδα δεν έχει να κάνει σε ποια κατηγορία θα παίζει» κατέληξε ο νεαρός αμυντικος.