Αναστάτωση προκάλεσε στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο ο ορισμός του Πέτρου Μάνταλου στην αναμέτρηση του Σαββάτου, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναμέτρηση που εν ολίγοις κρίνει όλη τη χρονιά του «Γηραιού».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ σε ραδιοφωνική συχνότητα της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μπέζας, η «κυανόλευκη» πλευρά απέστειλε αίτημα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την αντικατάσταση του διαιτητή Πέτρου Μάνταλου, που ορίστηκε την Πέμπτη να διευθύνει την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Κάναμε παράσταση μέσω επιστολής στην ΚΕΔ καθώς ο κ.Μάνταλος εμπλέκεται σε συνομιλίες με τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο . Όλοι οι φίλαθλοι της Ελλάδας θα αντιδρούσαν σε κάτι τέτοιο. Στείλαμε έγγραφο στην ΚΕΔ για αλλαγή διαιτητή και πιστεύω ότι θα το κάνουν. 
Αυτό που έκαναν με τον ορισμό του κ.Μάνταλου δείχνει ότι δεν σέβονται την ιστορία του Ηρακλή. Ευελπιστώ ότι αύριο(23/5) θα αλλάξει αυτή η απόφαση. Εμείς δεν θέλουμε την εύνοια των διαιτητών, θέλουμε να μας παίζουν 50-50» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής του «Γηραιού».


Ο λόγος που παρακίνησε την ΠΑΕ σε αυτήν τη κίνηση δεν είναι άλλος από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα της γνωστής υπόθεσης «Coriopolis» αλλά και την διαιτησία που αντιμετώπισε στην Κατερίνη, ο «Γηραιός», κόντρα στον Αιγινιακό.