Συνεχίζει ο... κόουτς Ιωαννίδης την επιθετική τακτική έναντι του αντιπάλου του στον δεύτερο γύρο των εκλογών στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος χθες καταλόγισε τακτικές «κωλοτούμπας» στον Απόστολο Τζιτζικώστα, σήμερα μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

«Ο Απ. Τζιτζικώστας κατάφερε με έντεχνο τρόπο και μία πανάκριβη προεκλογική καμπάνια να εμφανιστεί ως αυτοδιοικητικός, αντικυβερνητικός, αντιμνημονιακός και ανεξάρτητος, παρά τη στήριξη που έχει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Κατάφερε δηλαδή να κάνει τους πολίτες να νομίσουν ότι είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό από αυτό που στην αλήθεια είναι.

»Αντιθέτως η δική μας η στάση ήταν στάση αλήθειας και ειλικρίνειας. Δεν καμουφλάρομαι, δεν παίζω άλλο ρόλο, δεν εμφανίζω άλλο πρόσωπο από το δικό μου, θέλω ο κόσμος να με ψηφίζει γι' αυτό που είμαι.

»Κάλεσα τον Α. Τζιτζικώστα πολλές φορές αλλά τον καλώ και τώρα να παρουσιάσει ένα δικό του έργο στην Περιφέρεια. Ένα έργο που να φέρει την υπογραφή του σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Δυστυχώς απάντηση δεν έχω πάρει».