Αρκετά ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο κόουτς του ΠΑΟΚ που αναφέρθηκε επίσης και στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο.

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά, είναι μία πολύ καλή ομάδα, που μας προβλημάτισε. Ήταν δύσκολος αντίπαλος. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν μέχρι σήμερα» δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και προσπαθήσαμε όλοι μαζί να φτιάξουμε το ρόστερ της ομάδας. Θέλαμε σίγουρα να κάνουμε το κάτι παραπάνω φέτος. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια όλης της διοίκησης, του τιμ και του τζένεραλ μάνατζερ. Βοήθησαν πολύ για να φτάσουμε ως εδώ, όπως και όλοι μου οι  συνεργάτες, ο γυμναστής μας Παναγιώτης Βασιλείου, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Τσουκαλάς, ο φροντιστής μας Μανόλης Βαλλιάνος, οι γιατροί μας Θεόφιλος Μπέλης και Κώστας Σαμαράς, όλοι οι άνθρωποι της ομάδας και κυρίως τους συνεργάτες μου προπονητές, τον Παντελή Μπούτσκο και τον Χάρη Μαρκόπουλο που έκαναν την περισσότερη δουλειά. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον γιο μου, που τον έχω δίπλα μου αλλά η βοήθειά που είχα όλη αυτή την περίοδο ήταν τεράστια. Να μου λέει ιδέες, με βοήθησε απεριόριστα όπως και όλη την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα».

Κλείνοντας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην ανάγκη της παρουσίας του κόσμου τονίζοντας: «Αισθάνομαι λύπη γιατί αυτή η ομάδα έχει τόσο κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι στο μπάσκετ. Δεν είμαστε ομάδα ΝΒΑ, δεν είπαμε ότι είμαστε σούπερ ομάδα, αλλά οι φίλαθλοί μας πρέπει να έρθουν στο γήπεδο για να βοηθήσουν πρώτα τον ΠΑΟΚ και μετά τους παίκτες και τον προπονητή για την προσπάθεια που έχουν κάνει».