Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η απολογιστική συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη. Ο πρόεδρος του Α.Σ. Θωμάς Γιώτας αφού ενημέρωσε για τα χρέη της ΠΑΕ, εν συνεχεία έριξε το ενδιαφέρον αλλού με …είδηση – βόμβα.


Χωρίς να την κατονομάσει ο πρόεδρος του ΑΣ Αρης Θωμάς Γιώτας τόνισε πως υπάρχει ενδιαφερόμενη εταιρεία που μπορεί να βοηθήσει από σήμερα την ΠΑΕ (άμεση χρηματοδότηση). Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να το κάνει στην Football league. 
Πιο συγκεκριμένα είπε: «Από χθες υπάρχει πλέον εταιρία με τζίρο των 8 εκ. ευρώ η οποία είναι διατεθειμένη από χθες να διαθέσει για την ομάδα ποδοσφαίρου 1,5-2 εκ. ευρώ άμεσα, από σήμερα. Αυτό το χειρίζονται άνθρωποι γνωστοί για τα αρειανά τους αισθήματα, αρειανάρες, που θέλουν μόνο το καλό της ομάδας του ποδοσφαίρου. Γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις και ελπίζουμε να προχωρήσει».


Εν συνεχεία οι αποκαλύψεις αφορούσαν τα οικονομικά λεπτομερώς του ΑΣ ΑΡΗΣ, όπου ανέρχεται σύμφωνα με τον κ. Γιώτα στα 30 εκατομμύρια ευρώ και όχι στα 6.9 εκ. ευρώ
Οφειλές που έχουν να κάνουν με την εφορία, το ΦΠΑ , το ΙΚΑ και πολλά άλλα. Μάλιστα περιμένουν στον ΑΣ και τα αποτελέσματα από τον ΣΔΟΕ.