Δεκαοχτώ άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, για διάφορα αδικήματα. 


Συγκεκριμένα: 

Συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σταυρούπολης 36χρονη που χθες αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα. 
Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε ότι πριν από περίπου μια εβδομάδα, αφαίρεσε από την περιοχή Ευόσμου ένα ποδήλατο. 

Στην Επανομή συνελήφθη, ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών του τοπικού αστυνομικού τμήματος, 22χρονος που τις πρώτες πρωινές ώρες χθες διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα. 

Στην Πυλαία συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 21 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν εντός κλειστού καταστήματος, χωρίς να δικαιολογούν την παρουσία τους στο χώρο, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο κατσαβίδια και μία άδεια ικανότητας οδήγησης άλλου ατόμου. 

Παράλληλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο κέντρο της πόλης συνελήφθη 55χρονη ομογενής που κατείχε και διέθετε προς πώληση (61) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. 

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών. 

Επτά άτομα συνελήφθησαν για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, ενώ δύο για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών. 

Τέλος, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ 33χρονος αλλοδαπός σε ΙΧ αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε μία πτυσσόμενη αστυνομική ράβδος. 


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.