Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «ICT Startups - Next Generation», όπου θα παρουσιαστούν πετυχημένες και καινοτόμες startup επιχειρήσεις στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT) διοργανώνεται στο ΠΑΜΑΚ αύριο, Τρίτη 29 Απριλίου.


Η εκδήλωση, που ξεκινά στις 19:00 και θα διαρκέσει έως τις 21:30, διοργανώνεται από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (MIS) και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο 14 (νέο) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση εκτός από την παρουσίαση των καινοτόμων επιχειρήσεων με σημαντικές διακρίσεις, βραβεύσεις και διεθνείς συνεργασίες, θα συζητηθεί ο ρόλος της δικτύωσης στην εξωστρέφεια και θα παρουσιαστεί η πρωτοβουλία SEVE Next Generation του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές/φοιτήτριες, υποψήφιους διδάκτορες, μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, ερευνητές, ιδιώτες-επαγγελματίες αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ώρα προσέλευσης: 18:30.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Παρουσιάσεις θα γίνουν από τους:
  • Αναστάσιο Α. Οικονομίδη, πρόεδρο ΔΠΜΣ στα Πληροφοριακά Συστήματα, «Startups στον κλάδο των ΤΠΕ».
  • Στέλιο Πετράκη και Πέτρο Δουβαντζή, Evil Window Dog, «Horizon - No more vertical videos».
  • Δημήτρη Μπεντίλα, Total Eclipse, «Δημιουργία Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών για την παγκόσμια αγορά».
  • Δημήτρη Κουρτέση και Κωνσταντίνο Μπρατάνη, Goodvid.io, «Awesome user-generated product videos for online retailers».
  • Κώστα Χατζησάββα, mSensis, «FUNZY Mobile Share Application».
  • Δρα Χρήστο Μορίδη, NetValue, «Καινοτόμες Υπηρεσίες Neuromarketing».
  • Χρήστο Παπανικολάου, διευθύνοντα σύμβουλο Opto Hellas, εντεταλμένο σύμβουλο ΣΕΒΕ & επικεφαλής της ομάδας Seve Next Generation, «Η δικτύωση στην εξωστρέφεια και η πρωτοβουλία SEVE Next Generation».