Για όποιον τον συγκινούσε ο ήχος της μηχανής ενός supercar, αλλά δεν μπορούσε ποτέ να το αποκτήσει το ελληνικό κράτος του δίνει μια ευκαιρία...>>>
Σε κλήρωση αναμένεται να βγάλει το Ελληνικό Δημόσιο μερικά υπερπολυτελή αυτοκίνητα με στόχο να επιβραβεύσει όσους "κυνηγούν" και συγκεντρώνουν αποδείξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βηματοδότη, το καλοκαίρι θα κληρωθούν δέκα Ferrari, δύο Lamborghini μερικές Porsche, Jaguar, Mercedes σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση μέσω των αποδείξεων.
Τα αυτοκίνητα, που ξυπνούν συγκινήσεις στον καθένα μας, έχουν κατασχεθεί και φυλάσσονται στη μάντρα του ΟΔΔΥ. Για τις λεπτομέρειες της κλήρωσης συνεργάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και αυτό της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως καλύτερα είναι τα αμάξια αυτά να καταλήξουν στους πολίτες, παρά να σκουριάζουν στις μάντρες του ΟΔΔΥ.
Βέβαια να τονίσουμε πως αν και λέμε ΑΝ μας "κάτσει" η FERRARI, κάτι πρέπει να γίνει με το τεκμήριο και με το κόστος συντήρησης, αλλά ίδωμεν....