Πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών θα λειτουργήσει το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ. Το πρόγραμμα είναι καθημερινό (Δευτ.- Παρ. 07:45-15:45), και θα πραγματοποιηθούν τέσσερις περίοδοι λειτουργίας.



Περιλαμβάνονται αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, κλασικό αθλητισμό, αντισφαίριση, αντιπτέριση, καράτε), ψυχαγωγικές, εκπαιδευτικές και διατροφικές δράσεις, θεατρικό παιχνίδι κ.ά.
Μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύξουν μια σειρά από κινητικές δεξιότητες σε ένα ευχάριστο, καθαρό και πολιτισμένο περιβάλλον.

Προτείνονται 4 περίοδοι λειτουργίας:
1η. 16-20 Ιουνίου 2014
2η. 23-27 Ιουνίου 2014
3η .30 Ιουνίου-4 Ιουλίου 2014
4η .7-11 Ιουλίου 2014
Οι εγγραφές ξεκίνησαν τη Δευτέρα και θα διαρκέσουν έως και τις 6 Ιουνίου. Γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.
Οι 100 πρώτες αιτήσεις/περίοδο θα γίνουν δεκτές, ενώ οι επιπλέον αιτήσεις θα μπουν σε λίστα αναμονής και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την εξέλιξη της αίτησης το αργότερο μέχρι 12/6.
Φοιτητές/τριες και παιδιά μεγαλύτερα των 13 ετών μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως εθελοντές – βοηθοί και να εκπαιδευτούν ως εθελοντές-ομαδάρχες.
Ωστόσο θα πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο έως και στις 8/6 γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες και ανάλογες των εγγραφών.
Χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος.
Το κόστος συμμετοχής γίνεται προσπάθεια και παραμένει στα ίδια επίπεδα τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες στο gym.web.auth.gr.