Η Ομάδα Θεάτρου C. for Circus, μετά τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων με το “Κάτι Διαφορετικό” το Φεβρουάριο, επιστρέφει και πάλι στο Θέατρο Αυλαία για μόλις τρεις παραστάσεις, σήμερα, αύριο και μεθαύριο στις 21.00.
Με τέσσερις ιστορίες βασισμένες στο «Κάτι άλλο» της Κάθριν Κέιβ, το «Μελαγχολικό θάνατο του Στρειδάκη» του Τιμ Μπάρτον, την «Καλή οικογένεια» του Γιόακιμ Πίρινεν και το «Χρυσό Δράκο» του Ρόλαντ Σίμελπφενιχ οι C. for Circus έρχονται να μας διασκεδάσουν, να μας συγκινήσουν και να μας προβληματίσουν. Μέσα από το χιούμορ και τη ζωντανή μουσική μας παρουσιάζουν με φρέσκια διάθεση ιστορίες για τη διαφορετικότητα.
Μία ξεχωριστή παράσταση που πήρε τη 2η θέση στο Bob Theater Festival 2013 στο BIOS, ανέβηκε ολοκληρωμένη τον Οκτώβρη στο Skrow Theater στην Αθήνα, και επέστρεψε το Φεβρουάριο του 2014 στη Θεσσαλονίκη με ένα κύκλο sold out παραστάσεων στο Θέατρο Αυλαία.
Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η ομάδα C. for Circus. Παίζουν οι Μαρία-Ελισάβετ Κοτίνη, Νατάσα Ρουστάνη, Παναγιώτης Γαβρέλας, Παύλος Παυλίδης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Χρύσα Κοτταράκου, ενώ η χορογραφία είναι της Έλσας Σίσκου.
Στο Θέατρο Αυλαία, 14, 15, και 16 Απριλίου, στις 9 μ.μ.
Τιμές εισιτηριών: κανονικό 12 ευρώ, φοιτητικό και ανέργων 8 ευρώ.