gavotsis_kaitetzidis_20140412_01.jpg

Στο Ωραιόκαστρο βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του δήμου.

 

Ο κ. Καϊτεζίδης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση και απόλαυσαν μαζί το όμορφο Σαββατιάτικο μεσημέρι με ούζο και εκλεκτούς μεζέδες στο παραδοσιακό καφενείο "ΠΛΑΤΑΝΟΣ", στο κέντρο του Ωραιοκάστρου.

Ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Γαβότση τον οποίο επαίνεσε για το ήθος και την εργατικότητά του τονίζοντας μάλιστα την εμπειρία του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου αναφέρθηκε στη φιλία χρόνων που τους συνδέει καθώς επίσης στους αγώνες που έχουν δώσει, ο καθένας για τον τόπο του, από τη θέση του δημάρχου. Στο τραπέζι βρέθηκαν επίσης πολλά στελέχη της παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» και συνεργάτες του κ. Γαβότση, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν όλοι μαζί για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Προσκεκλημένοι στο ίδιο τραπέζι ήταν τόσο ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος δεν κατάφερε να έρθει λόγω της ονομαστικής του εορτής, όσο και ο υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ευχήθηκε καλή επιτυχία μέσω τηλεφώνου.