water_06.jpg

Να πει η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου στους δημότες του Δρυμού ότι όχι μόνο δεν έλυσε το πρόβλημα του νερού, αλλά τους παραπλανεί με ψεύδη. Θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και έστω και για μια φορά να πουν την αλήθεια που αποκρύπτουν συνεχώς.

 

Αυτό τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, επικεφαλής της παράταξης “Πολιτεία με Όραμα”, Αστέριος Γαβότσης. Καταγγέλλει, μάλιστα, ότι σε εκδήλωση που έκανε ο νυν δήμαρχος στο ΚΑΠΗ Δρυμού, για να διαβεβαιώσει τους δημότες πως το νερό είναι πόσιμο, «η εκδήλωση για το νερό αποδείχθηκε ένα μεγάλο… φιάσκο καθώς, οι δημότες της περιοχής μετρούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού και οι περισσότεροι στην αίθουσα ήταν… επαγγελματίες χειροκροτητές, που μεταφέρθηκαν από άλλες περιοχές του δήμου».

Για τον κ. Γαβότση «η σημερινή διοίκηση γνώριζε από την αρχή της θητείας της ότι το νερό του Δρυμού είχε υψηλά νιτρικά και αντί να δώσει λύση στο πρόβλημα, ακολούθησε τη συνήθη της τακτική κατηγορώντας την προηγούμενη διοίκηση ότι έκρυψε το πρόβλημα. Πληροφορούμε τη διοίκηση του δήμου ότι ως διοίκηση του πρώην δήμου Μυγδονίας ουδέποτε αποκρύψαμε τις αναλύσεις, που κάναμε για το νερό, όπως συνέβη επί της θητείας της, καθώς ως αντιπολίτευση ζητήσαμε επανειλημμένα τα στοιχεία και δεν μας δόθηκαν ποτέ. Ο δήμαρχος μάλιστα τον Μάιο του 2012 δήλωνε σε εφημερίδες ότι το νερό είναι κατάλληλο», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Πολιτείας με Όραμα.

Αναφερόμενος στη δική του διοίκηση στο δήμο Μυγδονίας, ο κ. Γαβότσης, υπογραμμίζει πως τότε είχε αντικατασταθεί στα δύο τρίτα το δίκτυο αμιαντοσωλήνων που χρησιμοποιούνταν για την ύδρευση κι είχε προτείνει την αγορά νερού από την ΕΥΑΘ, με ειδικό, φθηνό τιμιλόγιο, όπως ισχύει για όλους τους ΟΤΑ.