Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας για ροδακινοπαραγωγούς, αλλά και για ελαιοπαραγωγούς, καλλιεργητές ηλίανθου και παραγωγούς αραβοσίτου, προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς.


Το πρώτο πρόγραμμα αφορά σε παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου των Νομών Ημαθίας, Λάρισας και Πέλλας, και επιτραπέζιας ελιάς σε παραγωγούς των Νομών Χαλκιδικής, Καβάλας και Λάρισας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Intercomm Foods ΑΕ».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στις καλλιέργειες του ροδάκινου και της επιτραπέζιας ελιάς, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Επίσης, ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς καλλιέργειας ηλίανθου των Νομών Γρεβενών, Δράμας, Κοζάνης και Σερρών, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Φυτοενέργεια Α.Ε.». H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στην καλλιέργεια του ηλίανθου, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς αραβοσίτου του Νομού Ηλείας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την «ΕΑΣ Λεχαινών». H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον αραβόσιτο, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι και την πώληση του προϊόντος από τον Συνεταιρισμό.