Τους υποψήφιους συμβούλους της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας του συνδυασμού «Εντάξει» παρουσίασε απόψε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας.

Αύριο, Μ. Τρίτη, στις 18:00, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μεγάλου Αλεξάνδρου 49), θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού στις 1η, 2η, 3η, και 5η, Δημοτικές Κοινότητες.

Κατά τη διάρκεια της αποψινής εκδήλωσης, ο Σταύρος Καλαφάτης τόνισε πως όλοι οι υποψήφιοι γνωρίζουν τις παθογένειες, τις ανάγκες και τα πλεονεκτήματα των περιοχών που καλούνται να εκπροσωπήσουν και έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες έχουν αξιοποιηθεί στον καταρτισμό  προγράμματος του συνδυασμού «Εντάξει».

«Πρόκειται για απλούς, καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται με επιτυχία σε διάφορους τομείς», υπογράμμισε. «Αυτός είναι ο συνδυασμός μας: μία σύνθεση από πετυχημένους πολίτες, ένα κράμα από εμπειρία και νιάτα που γνωρίζουν καλά τη γειτονιά τους, το αντικείμενο της δουλειάς και επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, την ικανότητά τους και τη διάθεση για προσφορά. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τους ανθρώπους που συμμετέχουν στον αγώνα μας. Πάμε λοιπόν! Να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη μας εντάξει!»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Δ.Ε. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ Ραδιολόγος- Ακτινολόγος
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Ιδιωτική Υπάλληλος εργαζόμενη σε Super Market
ΡΙΖΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ Βρεφονηπιοκόμος
ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ιδιωτικός Υπάλληλος (Άνεργος)
ΤΣΟΤΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Ιστορικός-Αρχαιολόγος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 4ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ - ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΧΟΡΩΔΙΩΝ - ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 
ΒΡΙΤΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΘ
ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ ΟΛΓΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ της σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ν.Ο.Π.Ε) του Α.Π.Θ
ΚΩΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΛΑΜΠΡΕΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ 
ΜΠΑΛΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΕΡΨΙΔΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Εκπαίδευσης
ΤΣΙΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ