Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται ο χώρος που θα αποτελέσει το κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» της υποψήφιας περιφερειάρχου Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβης Παυλίδου. Πρόκειται για ένα μικρό και «ζεστό» ισόγειο κατάστημα, μακριά από το παραδοσιακό εμπορικό κέντρο, αφού, από την αρχή, η Νιόβη Παυλίδου είχε ξεκαθαρίσει πως «με βάση τη φιλοσοφία του συνδυασμού, το εκλογικό μας κέντρο θα είναι λιτό και σίγουρα μακριά από το κέντρο της πόλης».
Νωρίς σήμερα το πρωί, μάλιστα, η ίδια η κυρία Παυλίδου βρέθηκε στο χώρο, στην οδό Βασ. Όλγας 15, και παρακολούθησε την πορεία των εργασιών.
Εν τω μεταξύ, στην ιστοσελίδα της παράταξης politesmprosta.gr καθώς και στη σελίδα του facebook του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά - Νιόβη Παυλίδου» έχει αναρτηθεί η δημόσια πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο.
Σ’ αυτήν, αναφέρονται τα εξής: «O συνδυασμός μας 'Πολίτες μπροστά!' με επικεφαλής τη Νιόβη Παυλίδου διεκδικεί την εντολή των κατοίκων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για να ανατρέψει το σκηνικό της κομματικής περιχαράκωσης και ακινησίας, για να φέρει νέους, ικανούς ανθρώπους στο προσκήνιο της πολιτικής, ανθρώπους με κοινωνικά και όχι κομματικά διαπιστευτήρια. Ο συνδυασμός μας καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, ανεξάρτητα από ιδεολογική ή πολιτική αφετηρία, που συμφωνούν με το πρόγραμμά μας και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας ή να βοηθήσουν στην εκλογική καμπάνια, να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους ως υποψήφιοι/ες ή ως εθελοντές/ριες. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα (ένα βιογραφικό σημείωμα 200 λέξεων, με απαραίτητα τα στοιχεία επικοινωνίας – e-mail, σταθερό και κινητό τηλέφωνο) μπορεί να κατατίθεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση viografika.pavlidou@gmail.com. Η διαδικασία κατάθεσης θα διαρκέσει από τις 2 ως τις 7 Απριλίου 2014».