bob_dylan_020712w00.jpg

Ο ποιητής της ροκ Bob Dylan έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας στις 22 Ιουνίου σε μια μεγάλη συναυλία στο Λιμάνι, στον ίδιο χώρο που, το 1997, είχαν εμφανιστεί οι U2!

 

Τον Ντίλαν φέρνει η εταιρία Didi Μusic, η οποία κλείνει τα 30 της χρόνια και αποφάσισε να τα γιορτάσει με ένα μεγάλο μουσικό διήμερο. Μάλιστα, την επομένη, 23 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο εμφανίζονται οι «Manu Chao La Ventura».

Η προπώληση και για τις δύο συναυλίες έχει ήδη ξεκινήσει. Για τη συναυλία του Bob Dylan στο Λιμάνι τα πρώτα εισιτήρια στοιχίζουν 33 ευρώ, τα επόμενα μετά την εξάντληση των φτηνότερων στοιχίζουν 36 ευρώ και στη τελική φάση της προπώλησης η τιμή διαμορφώνεται στα 39 ευρώ. Σημεία προπώλησης στην Αθήνα «Ticket House» και «Reload Stores», στη Θεσσαλονίκη «Ticket House» (νέο κατάστημα στην Αριστοτέλους 5), «Musicland» (Μητροπόλεως 102) και «Stereodisc» (Αριστοτέλους 4).

Για τη συναυλία των «Manu Chao La ventura» η προπώληση στη Θεσσαλονίκη γίνεται στα ίδια σημεία με αυτά για τη συναυλία του Bob Dylan, ενώ τα πρώτα εισιτήρια στοιχίζουν 12 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους θα στοιχίζουν 16 ευρώ και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19 ευρώ.