Η περιοχή των Λαχανόκηπων θα είναι η τρίτη στάση του οδοιπορικού που πραγματοποιεί στις γειτονιές του δήμου η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μαρία Ιωαννίδου. Το ραντεβού της επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
«Για μία Θεσσαλονίκη με φως και αλήθεια» και των συνεργατών της με τους κατοίκους της περιοχής έχει δοθεί για αύριο, Πέμπτη, 10 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στην οδό Μαντείων (παράδρομος της οδού Γιαννιτσών, στα όρια του δήμου Θεσσαλονίκης με το δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης).
Η Μαρία Ιωαννίδου θα ακούσει τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής των Λαχανόκηπων κα θα παρουσιάσει την πρόταση του συνδυασμού της για αξιοποίηση της περιοχής και τη δημιουργία δημοτικών λαχανόκηπων.
Εχουν προηγηθεί συναντήσεις της Μαρίας Ιωαννίδου με τους κατοίκους του 2ου Δημοτικού Δαμερίσματος, στην Ξηροκρήνη και στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού, όπου οι κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τη Μαρία Ιωαννίδου και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της και να διατυπώσουν τις προτάσεις τους για θέματα που τους απασχολούν.
Το οδοιπορικό της υποψηφίας δημάρχου Θεσσαλονίκης Μαρίας Ιωαννίδου θα συνεχιστεί σε όλες τις γειτονιές της πόλης «χωρίς βάθρα και μεγάφωνα», με στόχο οι προτάσεις των δημοτών να αποτελέσουν τη βάση του προγράμματος της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Για μία Θεσσαλονίκη με Φως και Αλήθεια».