Στο νομό Κιλκίς βρέθηκε σήμερα Σάββατο η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, και συνομίλησε με αγρότες και καταστηματάρχες, σε Γουμέννισα και Πολύκαστρο αντίστοιχα.


Η κ. Χαραλαμπίδου, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Λάζαρο Λαζαρίδη, τον υποψήφιο δήμαρχο Παιονίας Στέφανο Τσιόκνη, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Χρήστο Μπίμπαση και Τάσο Κουλίνα και μέλη της παράταξης, αρχικά βρέθηκε στην Λαϊκή Αγορά της Γουμένισσα όπου συνομίλησε με κατοίκους και αγρότες, για το μείζον πρόβλημα της ανεργίας καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί στην διακίνηση των προϊόντων τους και τις πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει η Περιφέρεια, ώστε να εξασφαλίζεται το μεροκάματο των παραγωγών και παράλληλα μία καλή τιμή για τον καταναλωτή της πόλης. 

«Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζοντας τους αγρότες αλλά και τις νέες προσπάθειες που γίνονται στην τυποποίηση και μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, δίνοντας την δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στον τόπο τους», δεσμεύθηκε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου. 

Η περιοδεία της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας συνεχίστηκε στην πλατεία και την αγορά του Πολυκάστρου όπου συνομίλησε με μαγαζάτορες για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις και με νεολαίους του Πολυκάστρου που ανέφεραν τις περιορισμένες επιλογές που έχει ένας νέος στην επαρχία και την αδιαφορία της πολιτείας που βιώνει η γενιά τους.

Η περιοδεία θα συνεχιστεί το απόγευμα στο Κιλκίς, όπου στις 19:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου θα απευθύνει χαιρετισμό και θα παρουσιάσει τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάζαρο Λαζαρίδη, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με ομιλήτρια την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα.