Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής ενόψει του αυριανού ημιτελικού κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης.>>>

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φεύγει εσπευσμένα για Μαδρίτη για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ρεάλ το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του προπονητή των Μαδριλένων.
Η θέση του Κάρλο Αντσελότι μετά τις δύο απανωτές ήττες από Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, καθώς και η δυσαρέσκεια του Κριστιάνο Ρονάλντο για τις παρατηρήσεις, που δέχτηκε στη Σεβίλλη, έκαναν τη διοίκηση της Ρεάλ να σκεφτεί την λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό τεχνικό.
Οι στόχοι του Πρωταθλήματος, του κυπέλλου και του Champions League είναι ανοιχτοί ακόμα για τη Βασίλισσα και για αυτό η διοίκηση της Ρεάλ προσδοκά πως με ένα "ταρακούνημα" θα φέρει το απαραίτητο πάθος για την κατάκτησή τους.
Καλύτερος διάδοχος από τον προπονητή του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να βρεθεί, αφού τόσο η επιτυχημένη του πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League τον έκανε τον καταλληλότερο για τον διάδοχο του "Καρλίτο".
Έτσι αύριο ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στον πάγκο του τον Ισπανό προπονητή, και από σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Πιθανώς θα βρεθεί ένας τεχνικός μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα υπάρξουν συζητήσεις για μεγάλο ξένο προπονητή. Αυτή η εξέλιξη ίσως αποτελέσει την ιδανική ευκαιρία του ΠΑΟΚ να καθαρίσει την πρόκριση στον τελικό από το αυριανό παιχνίδι και να μετατρέψει τη ρεβάνς στην Τούμπα σε τυπική διαδικασία.
Ως φαβορί για τη θέση του Μίτσελ αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Πειραιά εμφανίζεται ο Νίκος Αλέφαντος, που από στιγμή σε στιγμή θα υπογράψει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.