Θα συνεχιστούν την Κυριακή 13 Απριλίου οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εγνατία εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τις 6.30 το πρωί στο ρεύμα προς δυτικά, και στο κομμάτι από την Εθνικής Αμύνης έως την Δ. Γούναρη  και από την Ιασωνίδη έως την οδό Σωκράτους.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το οδόστρωμα θα παραδίδεται τμηματικά στην κυκλοφορία καθώς απαιτείται να περάσει ορισμένος χρόνος για τη σκλήρυνση του ασφαλτοτάπητα. Η διέλευση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.
Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Εγνατία πραγματοποιούνται Κυριακή για να μην επιφορτιστεί το κυκλοφοριακό της πόλης κατά τη διάρκεια εργάσιμων ημερών και όταν είναι ανοιχτή η αγορά. Γίνονται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις και αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα στις ειδικές λωρίδες λεωφορείων και σε διάφορες οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης, όπου λόγω παλαιότητας ή βαριάς κυκλοφορίας δημιουργήθηκαν φθορές, ανωμαλίες και καθιζήσεις, όπως εγκάρσιες αυλακώσεις, λακκούβες, τροχαυλακώσεις κ.λπ.